Részt vettünk az ETRA éves konferenciáján

Az ETRA (European Tyre Recycling Association, azaz Európai Gumiabroncs Hasznosító Szövetség) tagjaként, március 22-24. között cégünk képviselői jelen voltak a Szövetség éves közgyűlésén és az azt követő konferencián.
Az ASTM tárgyaláson lehetőségünk volt aktívan részt venni a piro-kormok nemzetközi szabványosításának folyamatában, a konferencián pedig 9 témában hallhattunk előadásokat, összefoglalókat az európai gumiabroncs hasznosítást érintő témákban.
A konferencia megerősített bennünket abban, hogy világviszonylatban is egyre erősebb a szakmai és befektetői érdeklődés A PIROLÍZIS TECHNOLÓGIA IRÁNT, valamint határozottan szükség van a gumiabroncs hulladékok feldolgozásához egy minőségi kijövő termékeket eredményező, körforgásos gazdaságba kiválóan illeszthető technológiára.

Gumibeszállítás - Gumiátvétel kizárólag a NEW ENERGY KFT. telephelyén történik.

Telephely címe:
2330 Dunaharaszti, 0168/27 hrsz. (Dunaharaszti Külterület, megközelíthető az 51-es útról a 20-as km-nél letérve a Nikolov utcára - földút, telep az 51-es úttól - Gumiabroncs Átvétele táblától - 300 méterre található.
GPS Koordináták: 47.32775, 19.095333)

A telephelyen gumiabroncs hulladék átvétele folyamatos, viszont a nagy leterhelés miatt mindenki saját időpontot kap a gyűjtéseket koordinálóktól, amikor behozhatja a hulladékát.

Időpont egyeztetés céljából legyen szíves keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

Boga Adél (szerviz) +36 70 881 6323
Miklósi Árpád ( általános + szerviz ) + 36 20 244 6148