Pirolízis gáz

GÁZ HALMAZÁLLAPOTÚ TERMÉKEINK

(NEM ÉRTÉKESÍTHETŐK):

A PIROLÍZIS FOLYAMTÁBAN KELETKEZIK EGY TÖBBFÉLE SZÉNHIDROGÉNBŐL ÁLLÓ GÁZKEVERÉK. A GÁZ TARTALMAZ OLYAN KOMPONENSEKET, AMELYEKTŐL MEGTISZTÍTJUK A GÁZT ANNAK ENERGETIKAI HASZNOSÍTÁSA ELŐTT. A NEM KÍVÁNATOS KOMPONENSEKET KÉMIAI ÚTON SEMLEGESÍTJÜK, AZ ÍGY KELETKEZETT SEMLEGESÍTETT ANYAGOT HULLADÉKKEZELŐ PARTNERNEK ADJUK ÁT. A TISZTÍTOTT GÁZ ÖSSZETÉTELE VEGYES KÉPET MUTAT, ENNEK AZ OKA A PIROLÍZIS MAGA. A PIROLÍZIS FOLYAMATÁNAK BEINDULÁSAKOR ELŐSZÖR A KÖNNYEBB GÁZOK, EGYSZERŰBB SZERKEZETŰ ANYAGOK KELETKEZNEK (HIDROGÉN, METÁN, ETÁN), MAJD A FOLYAMAT VÉGE FELÉ A NEHEZEBB KOMPONENSEK IS MEGJELENNEK. A GÁZKEVERÉK A TISZTÍTÁST KÖVETŐEN PB-GÁZZAL EGYENÉRTÉKŰ TULAJDONSÁGOK MELLETT A REAKTORAINK FELFŰTÉSÉRŐL GONDOSKODIK.

Gumibeszállítás - Gumiátvétel kizárólag a NEW ENERGY KFT. telephelyén történik.

Telephely címe:
2330 Dunaharaszti, 0168/27 hrsz. (Dunaharaszti Külterület, megközelíthető az 51-es útról a 20-as km-nél letérve a Nikolov utcára - földút, telep az 51-es úttól - Gumiabroncs Átvétele táblától - 300 méterre található.
GPS Koordináták: 47.32775, 19.095333)

A telephelyen gumiabroncs hulladék átvétele folyamatos, viszont a nagy leterhelés miatt mindenki saját időpontot kap a gyűjtéseket koordinálóktól, amikor behozhatja a hulladékát.

Időpont egyeztetés céljából legyen szíves keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

Boga Adél (szerviz) +36 70 881 6323
Miklósi Árpád ( általános + szerviz ) + 36 20 244 6148