Pirolízis korom

SZILÁRD TERMÉKÜNK TÖBB FÉLE VAN, EGYRÉSZT AZ ELŐKÉSZÍTETT ANYAGAINKAT ÉS AZ ŐRLÉS SORÁN KÉPZŐDÖTT TERMÉKEKET IS ÉRTÉKESÍTJÜK, ILLETVE A PIROLÍZIS SORÁN KÉPZŐDÖTT KOROM FRAKCIÓT KÜLÖNBÖZŐ MINŐSÉGI ÉS KEZELÉSI SZINTNEK MEGFELELŐEN ÉRTÉKESÍTJÜK PARTNEREINKNEK.

PIROLÍZIS KOROM:

A GYÁRTÁS SORÁN FINOM POR FORMÁBAN KERÜL KI A REAKTORBÓL. A MEGRENDELÉSNEK MEGFELELŐEN LEHETŐSÉG VAN GŐZÖS AKTIVÁLÁSÁRA.
A GUMIIPARI ÉS MŰANYAGIPARI FELHASZNÁLÁS ÉRDEKÉBEN LEHETŐSÉG VAN A KOROM FINOM ŐRLÉSÉRE IS, SPECIÁLIS KOROM DARÁLÓ BERENDEZÉSSEL.
(RECARB TERMÉKCSALÁD)
ÍGY FINOM MIKROSZEMCSÉS SZERKEZET ALAKUL KI, AMELY GUMIIPARI KEVERÉKEK KÉSZÍTÉSÉNÉL FELHASZNÁLHATÓ ALAPANYAG, VALAMINT FEKETE MŰANYAGIPARI MESTERKEVERÉK KÉSZÍTÉSÉHEZ FELHASZNÁLGATÓ PIGMENT ANYAG.

Gumibeszállítás - Gumiátvétel kizárólag a NEW ENERGY KFT. telephelyén történik.

Telephely címe:
2330 Dunaharaszti, 0168/27 hrsz. (Dunaharaszti Külterület, megközelíthető az 51-es útról a 20-as km-nél letérve a Nikolov utcára - földút, telep az 51-es úttól - Gumiabroncs Átvétele táblától - 300 méterre található.
GPS Koordináták: 47.32775, 19.095333)

A telephelyen gumiabroncs hulladék átvétele folyamatos, viszont a nagy leterhelés miatt mindenki saját időpontot kap a gyűjtéseket koordinálóktól, amikor behozhatja a hulladékát.

Időpont egyeztetés céljából legyen szíves keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

Boga Adél (szerviz) +36 70 881 6323
Miklósi Árpád ( általános + szerviz ) + 36 20 244 6148